Voncrea kijkt terug op een koude maar gezellige Brocante markt in Usquert.

Brocante Muzikale Markt

De dag begon koud en zwaar bewolkt, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat ik mijn tafel volledig had in gericht, begon ik met het pyrograveren van een mooie blanke schijf.
De eerste bezoekers kwamen al snel, maar na het eerste begin viel het al snel stil.
Wolken pakten zich samen en het begon licht te miezeren.

De eerste standhouders begonnen al in te pakken en besloten, vanwege het kille weer en het gebrek aan bezoekers, te vertrekken. Zo snel liet ik mij niet uit het veld slaan. Mijn producten zette ik zo lang onder een afdakje. Even na 13:00 begon het weer droog te worden, en daarbij kwamen de eerste bezoekers ook weer binnen, en het werden er meer en meer. Het werd een heel gezellige goed bezochte middag.

Inmiddels toch wat verkleumd vermaakte ik mij nog prima met het houtbranden. Mensen kwamen er al pratend aan, en ik hoefde niet op te kijken om te weten dat ze ademloos zaten te kijken naar hoe ik aan het werk was :) 
Rond 16:00 was de markt afgelopen en werden we door de organisator (Annelies) nog verwend met een drankje. Een goede verkoop, leuke gesprekken en een gezellige sfeer maakten dat ik met veel genoegen terug kijk op een geslaagde middag.
Voor herhaling vatbaar!

06-05-2017

Awards Christen Unie »
« Heerlijk bezig