We gaan weer richting het eind van de jaar. Een mooi moment om bepaalde mensen en/of relaties een dankjewel te geven als teken van waardering.

Relatiegeschenken

Waarde geven aan de ander is wat mijn werk zo leuk maakt. Je kan de ander in het zonnetje zetten door de waardering naar hem/haar uit te spreken, of om het te 'zeggen' met iets bijzonders.

Afgelopen maand heb ik weer een aantal dierbare cadeaus en geschenken mogen maken. Het wordt met liefde gegeven, met een emotie, en dat maakt dat ik het ook met heel veel liefde maak. 

Naast dat ik uiteraard druk bezig ben met leuke nieuwe producten voor de komende winter/kerstmarkten komen er ondertussen alweer leuke opdrachten binnen voor bedrijven.
Zo heb ik afgelopen week meer dan 100 glazen mogen graveren met het eigen logo van de klant. Ook heb ik meer dan 200 vogelhuisjes kunnen graveren en ben ik momenteel bezig met het graveren in leisteen. Dit geeft een verbluffend mooi resultaat, dus ik ben erg tevreden.

Vanmiddag sta ik bij een kleine maar gezellige wintermarkt in Roodeschool, en vanaf volgende week beginnen de eerste kerstmarkten. Kortom, gezellige drukte. Wie weet tot dan :)

29-11-2017

De Leeuw in blauwtinten »
« Terugblik oktober