Afgelopen maand even heerlijk van de rust genoten. Ondertussen leuke opdrachten, leuke nieuwe uitdagingen, en dat allemaal vanuit rust.

Voncrea bij de Fakkel

Naast een aantal cadeautjes, maatwerk en leuke nieuwe pyrografie opdrachten heb ik deze maand de tijd genomen voor wat zelfreflectie. Ondertussen genoten van een fijne samenwerking met de christelijke boekhandel de Fakkel in Delfzijl. Sinds deze maand liggen er nu Voncrea-producten in de winkel. Tevens kunt u uw eigen wensen doorgeven. 

Kortom weer een leuke nieuwe uitdaging.  
 
Ondertussen geniet ik alweer van een aantal leuke nieuwe opdrachten,  en geniet ik vooral van de reacties van de klanten. Er is weinig leuker dan een klant die meer dan tevreden de deur weer uit gaat. Het geeft me ontzettend veel voldoening.


Mocht u maatwerk zoeken, ik denk graag met u mee. Aan de hand van verschillende technieken denkt Voncrea alles te kunnen maken. Van machinaal graveerwerk tot ambachtelijke brandschilderingen. Van unieke kunstwerken tot schilderijen. Ik vindt enorm veel voldoening om uw creatieve wensen uit te werken.

Vraag vrijblijvend informatie aan via: info@voncrea.nl  

 

06-02-2018

De Leeuw in blauwtinten »
« Relatiegeschenken