Het is alweer juli, waar blijft de tijd!
Social media schiet er bijna bij is, zo lekker ben ik bezig.

Denkt alles te kunnen maken

Afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. Een mooi aantal portretten mogen maken, zowel op hout als op papier. Wat is dat toch dankbaar werk. Elk werkstuk is uniek en bevat een stukje van jezelf. 

Veel werken zijn prive-portretten die ik niet kan delen, maar er staan wel diverse pyro-art-werken en grafiettekeningen op de website. (uiteraard kan op aanvraag mijn portfolio worden ingekeken)

Ook heb ik veel gepersonaliseerde cadeautjes mogen maken. Van Acrylglas, tot hout en van epoxyhars tot de ontzettend leuk "Message-in-a-bottle Flesjes". Deze laatste zijn nu ook in verschillende varianten verkrijgbaar in de webshop

Daarnaast heb ik een uniek award mogen ontwerpen en realiseren voor In Corpore Wagenborgen,
vanwege het afscheid van 2 dirigenten. Het was een erg geslaagd cadeau!
 

Och en daarnaast nog zoveel meer gedaan, naambordjes ontworpen, kleine presentjes gemaakt, ringen gegraveerd voor Little things in uithuizermeeden. Hier worden hele leuke gehaakte beestjes omheen gemaakt die als rammelaar worden verkocht. Uiteraard te personaliseren, hele leuke kraamcadeautjes blijken het te zijn!

Morgen komt mijn nieuw pyrograaf binnen. Ik mag mijzelf rekenen tot de gevorderden onder de pyrografie. Dus daar hoort ook apparatuur bij voor gevorderden. Ik zie er erg naar uit en kan niet wachten om mijn vakantie project te beginnen. Een gedetailleerd kunstwerk op een groot formaat van ca 30x50cm (erg groot voor handwerk). 

Kortom de komende tijd zal het weer wat stiller zijn, want mijn werk is veel te leuk! ;)

Mocht u/jij in de tussentijd een orgineel cadeau zoeken, een (gebrandschilderd) portret van mens, dier of object willen laten maken, schroom dan niet om contact op te nemen via .
Voncrea voorziet ook in graveerwerk van diverse materialen voor particulieren en bedrijven. 

Een creatieve groet uit Uithuizermeeden!

11-07-2018

De Leeuw in blauwtinten »
« Vol goede moed