Wie is Voncrea 

Mijn naam is Yvonne Wustenveld, alias Vóncrea. Van jongs af aan houd ik ervan om nieuwe dingen te creëren. Zowel beeldende creaties als creatieve oplossingen en maatwerk doen mijn hart sneller kloppen!

Na 12 jaar als Analist op een Chemisch kwaliteits-laboratorium te hebben gewerkt, kwam ik in een burn-out terecht. Tijdens deze periode bloeide mijn liefde naar creatieviteit dusdanig op, dat het mijn herstel enorm heeft bevorderd. Dat heeft gemaakt dat ik in 2016 het roer om heb gegooid. Ik wist wat ik wilde: "Mijn talent inzetten om de wereld een stukje mooier te maken”. Dit komt nu tot uiting in waardevolle toegankelijke kunst, op-maat-gemaakte cadeaus en unieke (relatie)geschenken. 

De activiteiten binnen Voncrea lopen behoorlijk uiteen. 

Het is voor mij een heerlijke uitdaging om elke keer weer een passende oplossing te vinden naar de wensen die binnen komen. Dit maakt mijn werk heel afwisselend en vooral ontzettend leuk!

De werkzaamheden binnen Voncrea bestaan o.a. uit:

  • Diverse beschilderingen
  • Lasergraveringen
  • Pyrogravures (brandschilderingen in hout)
  • Portretten van mens, dier en meer.
  • Herinneringen teruggeven

Door mijn creatieve kant meer ruimte te geven, lijkt alles in en om mij heen meer en meer te bloeien. Met volle overtuiging kan ik daarom zeggen: “Ik heb er mijn beroep van gemaakt mensen blij te maken”. Want elke oprechte waardering maakt de wereld een stukje mooier.

Zie ook : Bedrijvigheid binnen Voncrea